Plattsättning i badrum

Plattsättning i badrum

Att sätta kakel och klinkers i badrum är fortfarande mycket populärt vilket till stor del beror på att det dels går att skapa ett badrum med många vackra färgskiftningar men också att det är enkelt att hålla rent. Vi på Silverringens Kakleri är specialister på plattsättning i badrum och kan hjälpa dig att skapa ett vackert badrum som kommer att bidra till en ökad hemtrivsel.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information då du planerar att genomföra en plattsättning i Dalarna.

 

Anlita oss för din plattsättning i badrum

 • Yrkeskunniga med rätt certifikat
  Vi som arbetar hos Silverringens Kakleri är alla yrkesutbildade och innehar certifiering för arbete i våtrumsutrymmen. 
 • Förstklassiga resultat
  Vi utför våra arbeten med stor noggrannhet, med godkänt material och utifrån gällande branschregler för att uppnå ett förstklassigt resultat. 
 • Vårdar våra kunder
  Vår ambition är att alltid ha en god kundkontakt, snabba återkopplingar och erbjuda en bra kundservice. Det innebär bland annat att vi håller rent efter oss så att våra kunder inte behöver komma hem till damm och annan smuts under tiden projektet pågår. 
 • För både privatpersoner och företag
  Våra plattsättare i Dalarna arbetar åt privatpersoner men är ofta även anlitade som underentreprenörer åt större byggföretag.

Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Dalarna!

När du vill utföra en plattsättning i ditt hem kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att våra plattsättare i Falun med omnejd kan diskutera ditt projekt med dig.