Om Silverringens Kakleris AB

Om Silverringens Kakleris AB

Silverringens Kakleris är ett företag med kreativa och drivna plattsättare i Borlänge som utför all typ av plattsättning inomhus åt företag och privatpersoner.

Vi kan åta oss tjänster som att sätta kakel och klinker i badrum, kök, tvättstuga, väntrum, restaurangkök, omklädningsrum, duschutrymmen och i offentliga utrymmen. Eftersom våra plattsättare i Falun med omnejd är våtrumscertifierade genom BKR så utför vi alltid arbeten med godkänt material och enligt gällande branschregler.

 

Vår arbetsprocess

Vår arbetsprocess är ganska enkel. Det börjar med att du kontaktar oss för att boka ett hembesök med våra plattsättare i Dalarna. Vid besöket kan vi inspektera ditt projekt, höra dina önskemål men även bidra med råd och inspiration. Därefter lämnar vi en offert med ett rättvist pris för ditt projekt. När du accepterar vår offert så påbörjar vi arbeten enligt avtalad tid. Under tiden vi arbetar med ditt projekt kommer du löpande få uppdateringar om projektets status. Vi ser också till att hålla rent omkring oss så att inte de som vistas i bostaden upplever obehag.


Tjänster på Plattsättare Dalarna

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Dalarna!

När du vill utföra en plattsättning i ditt hem kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att våra plattsättare i Falun med omnejd kan diskutera ditt projekt med dig.

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Dalarna!

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben