Så kan våra plattsättare i Dalarna hjälpa dig

Att sätta kakel och klinker i badrum eller kök kräver kunskap och erfarenhet så att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Du kan alltid vända dig oss som har certifierade och yrkesutbildade plattsättare i Dalarna och som utför arbetet med ett perfekt resultat.

Att sätta kakel eller klinkers är ett arbete som kräver noggrannhet, precision och kunskap - inte minst i våtrumsutrymmen, där underarbetet är oerhört viktigt. För att få ett hållbart resultat med en lång livslängd och ett perfekt utseende så bör arbetet utföras av plattsättare i Dalarna som har en yrkesutbildning och som är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen.

Att utföra arbetet själv eller anlita en icke behörig hantverkare kan få svåra konsekvenser om arbetet inte utförs enligt gällande branschregler. Det kan bland annat leda till vattenskador och fuktskador som kräver omfattande och dyrbara reparationer som inte täcks av försäkringar.

När du ska sätta kakel eller klinker kan du kontakta oss på Silverringens Kakleri AB som har behöriga plattsättare i Dalarna och som kan hjälpa dig med din plattsättning.

 

Anlita våra certifierade plattsättare i Dalarna

Vi hos Silverringens Kakleri åtar oss alla typer av plattsättning inomhus som exempelvis att sätta kakel i kök, badrum eller tvättstuga. Vi kan också lägga klinkers i kök, hall eller sovrum. Våra plattsättare i Dalarna är våtrumscertifierade genom BKR och utför arbetet enligt gällande branschregler. Det innebär att du kan vara trygg med att vi alltid genomför vårt arbete med högsta kvalitet.


När vi utför plattsättning i Dalarna åt dig som privatperson kan du använda dig av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 30 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura så att du slipper ligga ute med dina pengar.

Plattsättning för företag i Dalarna

  • Vi utför även tjänster åt företag som exempelvis sätta kakelplattor eller klinker i kök, toaletter, omklädningsrum, väntsalar eller i andra offentliga utrymmen. 
  • Vi utför ofta arbeten som underentreprenörer åt större byggföretag, vilket innebär att vi endast ansvarar för plattsättningen medan byggföretaget i övrigt tar hand om annan byggverksamhet. 

Om ditt företag är i behov av plattsättning i Dalarna kan du kontakta oss på Silverringens Kakleri AB för att boka ett gratis platsbesök. Då kan vi lyssna på era önskemål, lämna tips och inspiration samt inspektera ert projekt så att vi sedan kan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för er plattsättning.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

Hos oss på Silverringens Kakleri AB värdesätter vi hög kundservicenivå, kommunikation och kvalitet främst. Det innebär att när du anlitar våra plattsättare i Dalarna kan du vara säker på att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt med godkänt material. Du kan kontakta oss för att boka ett gratis hembesök där vi kan diskutera ditt projekt så att vi sedan kan lämna en offert med ett rättvist pris. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Dalarna!

När du vill utföra en plattsättning i ditt hem kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att våra plattsättare i Falun med omnejd kan diskutera ditt projekt med dig.