Ge ditt badrum ett lyft med nya kakelplattor

Ett sätt att få ett modernt badrum med ett exklusivt utseende är att sätta nya kakelplattor och klinkers i badrummet, vilket också kan bidra till att du höjer värdet på din bostad. Du bör alltid anlita certifierade plattsättare i Falun då du ska genomföra plattsättning i våtrum.

Planerar du att utföra en badrumsrenovering eller vill du bara byta ytskikt i badrummet så att du får en modernare och snyggare interiör? Då kan du anlita professionella plattsättare i Falun som hjälper dig med plattsättningen i ditt våtrum.

Det finns ett mycket stort utbud att välja mellan då du ska sätta nytt kakel och klinkers i badrummet, vilket gör att du enkelt har möjlighet skapa ditt drömbadrum som bidrar till att öka trivseln i ditt hem. Du kan alltid kontakta oss på Silverringens Kakleri som har yrkeskunniga plattsättare i Falun och som kan hjälpa dig med din plattsättning.

Att sätta nya kakelplattor i ditt badrum

Ett sätt att förnya sitt badrum så att det blir mer modernt är att sätta nya kakelplattor på väggarna och nya klinkers på golvet. Detta tillsammans med nya vitvaror får ditt badrum att se ut som nytt igen.

Kakel finns i ett flertal olika storlekar och prisklasser, beroende på hur exklusivt kakel du vill ha. Om du vänder dig till oss kan du få hjälp av våra plattsättare i Falun med inspiration, planering och köp av kakel och klinkers.

Välja metod vid kakelsättning i badrum

När du vill sätta nytt kakel på väggarna behöver du bestämma dig för om du först ska riva ned det gamla kaklet eller om du ska sätta det nya kaklet på det gamla. 

  • Att riva ned det gamla kaklet först innebär en hel del merarbete då det krävs att du återställer väggarna, lägger nytt tätskikt innan du slutligen kan sätta upp nytt kakel på väggarna. Då går det snabbare och blir mycket billigare att bara sätta det nya kaklet på det gamla.
  • Är kaklet i badrummet endast några få år gamla och är arbetet tidigare utfört på ett fackmannamässigt sätt är det inga problem att sätta kakel på kakel. 
  • Om kaklet istället är 15-20 år gammalt så är det ändå dags att renovera badrummet och då bör du utföra arbetet grundligt från början genom att riva det gamla kaklet. 
  • Du bör alltid rådfråga en professionell plattsättare i Falun vilken metod som är lämpligast.

Anlita våra duktiga plattsättare i Falun

Silverringens Kakleri AB utför tjänster som plattsättning i badrum och kök åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Dalarna med omnejd. Våra skickliga plattsättare i Dalarna har en stor erfarenhet inom området och kan därmed bidra med både inspiration och projektering.

Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera ditt badrum och höra dina önskemål. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Dalarna!

När du vill utföra en plattsättning i ditt hem kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att våra plattsättare i Falun med omnejd kan diskutera ditt projekt med dig.