Plattsättning i kök

Plattsättning i kök

När man pratar om att sätta kakel i kök så är det nog det stänkskydd som man brukar sätta upp över vasken som de flesta tänker på. Men nu för tiden har det även blivit modernt att kakla hela utrymmet mellan diskbänken och överskåpen och vissa väljer också att kakla hela väggen i en snyggt designat kakel.

Om du vill få hjälp med din plattsättning i ditt kök kan du kontakta oss på Silverringens Kakleri. Vi kan bidra med inspiration och råd då du ska välja kakel och klinkers för ditt kök.

 

Professionell plattsättning i kök

Vi hos Silverringens Kakleri har duktiga, yrkesutbildade plattsättare i Dalarna som med stor kreativitet och noggrannhet kan hjälpa dig att skapa ditt drömkök. Vi åtar oss både mindre som större plattsättningar i kök och kan även hjälpa dig med att sätta klinkers på golvet. 

Med ett kaklat kök kommer du att få det enklare att hålla rent samtidigt som du kan få ett kök med en fantastisk atmosfär. Det finns ett stort utbud av kakel och klinkers att välja mellan så att du kan få exakt den färgkombination och de motiv som du vill ha.


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Dalarna!

När du vill utföra en plattsättning i ditt hem kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att våra plattsättare i Falun med omnejd kan diskutera ditt projekt med dig.